Hva sier kundene?

Det beste for oss er at vi kan digitalisere ved behov,- Vi har store datamengder som brukes sjeldent, men når vi trenger det,- må vi ha det raskt! At iO Data kunne løse dette for oss, mens vi samtidig kan kutte kostnader og jobbe mer effektivt er midt i blinken
For oss var forutsigbare kostnader et svært viktig element på vegne av kundene våre. iO Data er ett naturlig valg ettersom løsningene de leverer gjør at man kan digitalisere dokumenter eller deler av arkivet kun når man trenger det, det gjør kostnadsbildet enkelt å forholde seg til.
iO Surface (iO Surface er en del av våre løsninger. – red.anm) har økt vår kunnskap om interne data og gitt oss umiddelbar tilgang til alle våre data fra norsk kontinentalsokkel. Oppstartprosjektet ble gjennomført effektivt og nøyaktig. Vi er veldig fornøyd med service, levering og responstid fra iO Data»
Vi opplevde at kunder hadde arkiver med store mengder data som gikk langt tilbake i tid, og som var blitt svært uoversiktlige gjennom årenes løp. Håpet om at det fantes en økonomisk forsvarlig måte å få kontroll over arkivene på var i ferd med å renne ut. Vi kontaktet iO Data som etter kort tid kunne gi oss en enkel oversikt over arkivet, og spare oss både tid og krefter slik at vi kunne fokusere på å levere på det vi skal. Helt supert!
iO Data digitaliserte hele vårt fysiske HR-arkiv bestående av over 2300 personalmapper, tilsvarende 100.000+ sider. Prosjektet inkluderte sortering, preparering, skanning og kvalitetskontroll før filene ble lastet opp på server. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med iO Data som leverte en høy grad av service og kvalitet i sitt arbeid samt leveranse på korrekt tid.

Vi har flyttet alle våre fysiske data og dokumenter over fra ulike fasiliteter til nytt lager hos iO Data.

Denne prosessen innebar både opprydding og lagring av disse dataene. Vi har opplevd iO Data som en veldig bra samarbeidspartner i dette prosjektet, med profesjonelle aktører i alle ledd samt gode råd og veiledning i forbindelse med hele prosessen. Servicen er på topp, og de ansatte er både dyktige og behjelpelige i de ulike ansvarsområdene.

Vi ser frem til et videre samarbeid hvor fokus vil være å utvikle et tettere samarbeid opp mot nye digitale løsninger.

Tilgjengelig i et enkelt søk - digitaliser kun når du trenger

Økonomi

Oversikt og tilgang skaper rom for gode avgjørelser, plutselig har man gjort flere prosesser MYE enklere og har på toppen av det, mye mer kontroll. Dermed kan man enkelt fjerne dyre prosesser, lisenser, fysisk plass, lagring osv. uten fare for at arbeidsflyten ødelegges eller at man mister data og informasjon.

Du er ikke den eneste som liker å kutte kostnader og effektivisere når muligheten byr seg:

Rolv Lea

Information Manager

Norske Shell