Omfavne data

Vi har skapt førsteklasses prosesser, arbeidsflyter, teknologi og strategier for at selskaper skal kunne kontrollere, administrere og til slutt omfavne sine data for deres fremtidige økonomiske og operasjonelle mål og digitale suksesshistorier.

Kontroll. Innflytelse. Vekst.

Kontroll

Det første vi leverer er Kontroll. Med oss blir komplekse systemer, eldre teknologi og trege og tungvinte prosesser enkle å oppdage og forstå.

Innflytelse

Med kontroll blir beslutninger enkle. Ved å samarbeide med oss får du full oversikt og sammenheng i dine data, og derfra blir det å ta de riktige valgene for dine fremtidige strategiske mål tydelig, klart og enkelt å håndtere.

Vekst

Uansett hvilken vei du velger, eller hvilken vei verden tvinger på din bedrift, har du med iO Data full frihet til å optimalisere for alt: Redusere kostnader, utforske digitale verktøy, bli mindre avhengig av konsulenter eller nisjeprogramvare, samtidig som du enkelt optimaliserer interne og eksterne arbeidsflyter.

Vi leverer den optimale opplevelsen, kunnskapen og teknologien for at ditt selskap skal kunne frigjøre seg fra gamle, rare, komplekse og kaotiske datamengder, og omfavne din egen digitale fremtid med mer kontroll, lavere kostnader og perfekt digital tilpasningsevne.

Med vår kunnskap og teknologi kan du skape ditt eget grunnlag for din fremtidige digitale suksess.

Støttende teknologi

iO archive

Tilgang til alle dine data i ett søk. Enkel, intuitiv og rask håndtering av alle typer data. Alt i ett grensesnitt.

iO Surface

Interaktiv kartløsning for datahubber med flere lokasjoner. Administrer, kontroller og få tilgang til data gjennom vårt førsteklasses kartgrensesnitt.

Sharepoint archiver

Frigjør deg fra alle dine SharePoint-nettsteder uten å endre arbeidsflyt, tilgang og interoperabilitet. Identisk arbeidsflyt og tilgang, til lavere kostnad.