Hvorfor iO Data

Hvorfor selskaper og organisasjoner velger oss

Sopra_Steria_logo.svg
Cegal-black-logo.svg
Bouvet_Logo_Colossus.svg
Screenshot 2022-09-02 134201
conocophillips
aker
geologo.png
Multiconsult-logo-sentrert-1x1-1.png
Shell_2013_PECTEN_RGB.png
logo_total_53.png

Dine resultater

Det som gjør oss til det beste valget for kundene, er vår evne til å forstå og tilpasse oss deres behov. Enten det er økonomiske, tekniske, operative eller praktiske utfordringer, finner vi en løsning. Vår erfaring, våre produkter og vår kunnskap forvandler uoverkommelige prosjekter til en systematisert, effektiv og lett kontrollerbar prosess.

Aha-øyeblikket

Etter å ha fullført et prosjekt, er kunder og partnere fornøyde og ivrige etter å fortsette å jobbe med oss.

Hvorfor?

Fordi plutselig blir ideer, muligheter og nye måter å tenke på tilgjengelige gjennom våre løsninger, produkter og strategier. Alt dette mens kostnader og ressurser som trengs, ble kraftig redusert. Oftere enn ikke, er det å gå gjennom en prosess med oss vårt beste markedsføringsverktøy, fordi du som vår partner da kan se for deg selv hvor effektivt og sikkert du kan redusere budsjetter, få kontroll og gå videre med en rekke muligheter og sjanser du aldri trodde var mulig.

Det som en gang var en byrde for din organisasjon og strukturelle fleksibilitet, er nå en ressurs for strategiske muligheter i fremtiden.

Omfavne data - med iO Data

Vår bakgrunn

Vårt team består av høyt kvalifiserte personer med en eksepsjonell rekke erfaringer innen data, teknologi, lagring, logistikk, datastrategi, ledelse og sikkerhet.

Vår teknologi og løsninger

Gjennom vår reise innen datalagring og -strategi har vi bygget vårt eget utvalg av produkter for å håndtere alle typer data i alle formater (digitale eller fysiske).