iO Data gir deg verktøyene og kunnskapen til å omdanne dine data til verdifulle eiendeler for økonomisk, operasjonell og strategisk gevinst.

Embracing Data . Kontroller din fremtid

Vi har omfattende erfaring med å håndtere store mengder av nesten alle typer data. Fra fysisk til ethvert digitalt format, sørger vi for at all informasjon er organisert, merket, indeksert og lagret på en måte som gir deg valgmuligheter.

> En valgmulighet i måten du kan bruke dine data på.

> En valgmulighet i måten du lagrer dine data på.

> En valgmulighet i måten du sikrer dine data på.

> En valgmulighet for hvem som har tilgang til hva.

> En valgmulighet i måten du kan utnytte data i fremtiden.

> En valgmulighet i hvordan du håndterer kostnader og ressurser for å opprettholde og bruke dine data.

Vi jobber for våre kunders suksess både direkte og gjennom våre partnere.

Artikler

Hvordan vi jobber

Vi har all kunnskapen, erfaringen og utstyret som trengs for å kontrollere og sikkert lagre fysiske og digitale objekter, filer, prøver, dokumenter, bilder, videoer eller andre typer data i alle formater.

Hva som gjør oss unike

Det som gjør oss unike er at vår teknologi, kunnskap og prosesser gjør at du kan ha dine data tilgjengelige i et enkelt "Google-søk" fra dag én, uten at noe er digitalisert ennå. Vi digitaliserer og leverer data kun når du trenger det. Dette er hvordan du kutter kostnader og gjør samspillet mellom gamle og nye systemer og rutiner sømløst.

Hvem vi betjener

Våre kunder er alle som ønsker å gjenvinne kontroll og begynne å utnytte sine data og informasjon for vekst.

For våre partnere og kunder er sluttresultatet alltid det samme: Oversikt, kontroll og enkel håndtering av deres nåværende og fremtidige datamengder gir redusert budsjett, raskere og enklere operasjonell kontroll.

Til slutt, muligheten til å forvandle det som en gang var en byrde til en verdifull ressurs.

Med oss kan du bygge og utnytte dine data for å holde deg fleksibel og i forkant, uansett hvilke fremtidige utfordringer din organisasjon vil møte.

Embracing data

Vi er her for å hjelpe deg med å gjenvinne kontrollen.